Opfris stiltedag

Je hebt al eens een mindfulnesstraining gevolgd, maar je beoefening is wat verwaterd en je wilt het graag nieuw leven in blazen. Je wilt je beoefening verdiepen. Of je wilt graag weer eens met een groep mediteren. Of nieuwe inspiratie op doen. Of gewoon aandacht aan jezelf besteden. Er zijn redenen genoeg om aan een stiltedag mee te doen. Iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gevolgd (ongeacht waar), is van harte welkom.

Data, locatie en kosten
Data en locatie stiltedagen in overleg
Tijd: Inloop vanaf 9:30 en we starten om 10.00 - 14.00 uur.
De kosten hiervan bedragen € 60,-. Dit is inclusief koffie/thee.
 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wil je eerst meer weten? Vul ook dan onderstaand formulier in, of bel naar 06 13903706.
* Verplicht veld

Verdiepingsavonden

Na de training mindfulness heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een doorgaande verdiepende groep. Tijdens de mindfulness training krijg je voldoende bagage en materiaal mee om thuis te kunnen blijven oefenen. Oefenmomenten in een verdiepingsgroep kunnen daarbij helpen.

Doel van dit aanbod is het ondersteunen van het oefenen van leven in aandacht. Deze ochtenden en avonden bestaan uit meditatie, beweging- en loopoefeningen. Oefeningen zijn gericht op vriendelijkheid jegens jezelf om te komen tot een constructieve zelfbegeleiding in plaats van de vaak strenge innerlijke criticus (oordelen en moeten) die ons aanstuurt en vast zet in onvrij gedrag. Er zullen verschillende thema’s aan bod komen zoals verschillende pijlers uit de mindfulness en compassie.

Bel gerust voor de mogelijkheden.